Hillitön lista asioista, joiden takia naiset ovat itkeneet raskauden aikana

Viime aikoina Internetissä on kiertänyt aviomiehen kokoama hulvaton lista asioista, jotka saivat hänen vaimonsa itkemään raskaana ollessa. Vaimo oli esimerkiksi alkanut itkeä yhtäkkiä kun hänen miehensä otti häntä kädestä kiinni tai kun vaimo oli tajunnut, että joutsenetkin voivat olla homoseksuaaleja.

Olemme koonneet yhteen listan niistä oudoista asioista, jotka ovat saaneet naiset itkemään raskauden aikana.

raskausajan-itkuja

Muun muassa nämä asiat ovat saaneet kyynelkanavat aukeamaan:

* ”Kun paikallinen jääkiekkojoukkue teki maalin. Odotin kaksosia ja itkin silmät päästäni. Enkä edes seuraa jääkiekkoa.”

* ”Koska en kyennyt syömään parsakaaliani.”

* ”Koska banaani, jota pyysin, maistui liikaa… banaanilta.”

* ”Kun näin kiltin vanhan miehen pyörätuolissa syömässä jäätelöä.”

* ”Koska mieheni toi minulle suklaadonitsin eikä mansikka sellaista.”

* ”Kun pieni poika putosi pyöränsä selästä.”

* ”Koska keksini paloivat uunissa.”

* ”Koska tein miehelleni kinkku-juusto-voileivän ja tiputin voiveitsen.”

* ”Kun vanhempi rouva päästi minut edelleen kassajonossa, koska minulla oli vain muutama ostos.”

* ”Kun näin mainoksen, jossa isä antaa tyttärelleen talon.”

* ”Koska en voinut mennä nukkumaan.”

* ”Kun olin nälkäinen enkä osannut valita mitä söisin.”

* ”Koska limsa-automaatti ei toiminut McDonaldsilla.”

* ”Kun pölynimuri kaatui.”

* ”Kun McDonaldsilta ei saanutkaan enää suosikkijäätelöäni.”

* ”Kun siivosin käsilaukustani vanhoja kuitteja.”

* ”Kun television tietokilpailussa vanha pariskunta voitti rahasumman.”

itku
Mikä on saanut sinut itkemään raskautesi aikana?

24 thoughts on “Hillitön lista asioista, joiden takia naiset ovat itkeneet raskauden aikana

 1. Teisku says:

  Monikin asia mutta mieleeni on jäänyt itkut siitä kun mies ei osannut kuvata masuani oikealla tavalla.

 2. jenna says:

  Esikoisen raskausaikana itkin kun mies ei antanut koiralle ranskalaisia 😀 ja koska olin tilannut hampurilaisen ilman suolakurkkua mutta siinä olikin suolakurkku 😀 itkin tunnin tätä suolakurkku asiaa 😀

 3. Ella says:

  Aloin itkeä, kun luontodokumentissa leijonanpoikanen putosi puusta harjoitellessan kiipeilyä.

 4. Susanna says:

  Näin kun ambulanssi ajoi ohi ja rupesin ajattelemaan sitä kun vauvoja syntyy autoon kun perhe on matkalla sairaalaan, mielestäni se oli todella herkistävää kun ambulanssi ajaa varta vasten hakemaan vauvaa ja äitiä sairaalaan pillit päällä. Itkin sitten bussipysäkillä tyttäreni ihmetellessä miksi itken :D.

 5. Mari says:

  pyysin miestäni leikkaamaan uusista mamma-legginsseistä kauhean kasan pesulappuja pois ja näin tehdessä legginseihini tuli pieni reikä, josta sain hirveän itkukohtauksen ”kun mies rikkoo vaatteeni, joita minulla ei muutenkaan ole moniakaan sopivia mahani vuoksi”.

 6. Eikku says:

  En ollut mitenkään tunneryöppyjen vallassa MUTTA olimme isossa autoliikkeessä vaihtamassa vanhaa autoa muutamaa vuotta vanhaan autoon, minkä luulisi olevan hieno asia, varsinkin kun minun ei tarvinnut laittaa tikku ristiin asian eteen. No, sain hillittömän itkukohtauksen keskellä isoa autokauppaa. Selitin miehelle että me ei ikinä enää nähdä sitä eikä tiedetä millainen ihminen sillä seuraavaksi ajaa, tänne se jää yksin ilman meitä odottamaan kelpaako kenellekään. Tunne oli yhtä raastava kuin lemmikin menetys äkillisesti. Mies halasi minua ja yritti rauhoitella: ”Noniin, se on vain auto ja saat uuden hienon alle. Pystytkö lopettamaan kun täällä on aika paljon ihmisiä jotka tuijottaa!” Taisi sitä itkua riittää vielä kotimatkallakin.

 7. Mari says:

  Olin maistanut Lidlin rahka-yoghurttia siskollani ja yritin löytää sitä joka kaupasta , olin jo luopunut toivosta kun mieheni löysi Lidlistä, siinä yoghurtti hyllyĺlä pyyhin kyyneleitä kun vihdoin sain mitä halusin. Mieheni halasi minua ja ehkä vähän nauroi ☺ Olipas kiva miettiä mukavia asioita raskaudesta , sen kun ei ollut helppo ?

 8. Sari L says:

  Itkin, kun digiboksi hajosi ja mieheni oli pitkällä työnatkalla, eikä päässyt korjaamaan sitä.

 9. Itkupilli rv37+4 says:

  En saanut roskapussia paikoilleen,
  halusin laittaa pyykit kuivumaan tuoksun vuoksi mutta en kumminkaan halunnut laittaa pyykkejä kuivumaan, vaippamainos sai itkemään, toisenlaiset äidit -jaksojen (joka jakso) vauvojen synnytys, sanoin miehelle kerran että henkesi haisee ja hän heitti et ”niin sunki”.. aloin itkemään, täysillä.

 10. Meini says:

  Oltiin sovittu mieheni kanssa , että herkkupäivä olisi vain lauantaisin. Tarkoittaen myös pizzaa,hampparia jne. Olin pyytänyt häntä tukemaan minua päätöksessäni(raskausdiabetes kun vaivasi)
  Tuli sitten pizzahimo keskellä viikkoa ja mies vastasi ettei ole herkkupäivä. Repesin niin kauhean itkuun ja samalla rääkyen, että mulla ja vauvalla on pizzanälkä ?

 11. Janna says:

  Itken ihan jatkuvasti tyhmistä asioista, mutta viimeisin taisi olla, kun mieheni halusi lähteä Ikeaan vasta neljältä, eikä kolmelta niinkuin olin suunnitellut. 😀

 12. Veera says:

  Otin jugurtin kaapista, istuin sohvalle aikeissa alkaa syömään sitä ja mun kädessä oli HAARUKKA. Kyllä! Itku tuli, mutta onneks toinenosapuoli tajusi tulla kattomaan et mikä on hätänä ja korjasi tän vääryyden tuomalla lusikan haarukan tilalle :–D Nyt kun jälkeen päin miettii niin…

 13. Julia says:

  Oltiin menossa kauppaan ja miehekkeeni kehui että näytän kauniimmalta kuin yleensä. Ensin repesin nauramaan ja sen jälkeen itkin hysteerisesti ripsarit poskille.

 14. Janina says:

  Aloin itkemään ruokakaupassa ku oli graavilohta maistiaisena enkä saanut maistaa sitä ?

 15. Jenni says:

  Minä itkin neljännellä kuulla jääkaapin oven raossa, koska mieheni oli käynyt työpäivän aikana kotona lounaalla ja syönyt kaikki edellis päivän ruoan tähteet, eikä minulle ollut jäänyt yhtään! Voi sitä naurua sitten myöhemmin kun tilanteesta oli toivuttu! 😀

 16. Satu Turtiainen says:

  * Uutiset joissa oli pieniä nälkää näkeviä lapsia ja huonosti kohdeltuja eläimiä(toki kyynelkanavat aukesivat ilman raskauttakin noihin)

  * Surullinen kohtaus esim. elokuvassa

 17. Helvi Koivisto says:

  Kävin kaupassa, ostin 5 kassia ruokaa ja kotona huomasin että en ostanu mitää, mitä olisin halunnut syödä. Itkuhan siitä tuli
  Pahin itku taisi olla kun koira söi korkokengät. Enkä edes ole kenkä ihminen ?

 18. Tiina says:

  oltiin miehen kanssa siivottu koko päivä ja olin odottanut että saan laittaa uuden puhtaan maton olohuoneen lattialle, kävin vessassa ja mieheni oli sillä välin laittanut maton paikalleen, heittäydyin lattialle makaamaan ja itkin koska olisin itse halunnut sen laittaa ?

Comments are closed.